Om Drømmehagen

Drømmehagen AS eies av Stian Sells og Linas Kaminskas. Organisasjonsnummer er 995 721 457.

Drømmehagen ble opprettet juni 2009. Vi har jobbet sammen over 10 år. Totalt har vi 25 års fartstid i anleggsbransjen. I sesongen ansetter vi en eller to sesongarbeidere.

Linas kommer opprinnelig fra Litauen men har bosatt seg permanent i Lier med sin familie. Han er utdannet på høyskole og universitet i faget.

Stian bor med sin familie i Nittedal og har lang erfaring i som anleggsgartner.

Sammen er vi to ideskapende og flittige karer. Vi brenner lidenskapelig for faget og er meget opptatt av detaljer. To tenkende hoder er nesten alltid en fordel da vi i fellesskap og med kunden leverer et godt stykke arbeid som oppfyller alle gjeldene tekniske, så vel som estetiske regler.

Vi jobber nesten utelukkende mot privatmarkedet. Tar små jobber og noen ganske store. Det morsomste er når vi får et totalprosjekt fra å prosjektere en anleggstomt/gammel eiendom til å sette alt i stand – fiks ferdig med trær, planter, utebelysning, rullegress, prydbark osv.

På store jobber kommer vi i tett dialog med kunden. Å levere en ”strøken” eiendom byr ofte på store kreative løsninger. Underveis i et prosjekt kan ofte løsninger forandres. Denne prosessen i samarbeid med kunden er morsom og utfordrende. Vi legger all vår kunnskap i at kunden skal oppleve prosessen som god hva angår kommunikasjon, tilgjengelighet og trygghet.

Vi jobber ofte med landskapsdesignere og hagedesignere som tegner noen av våre prosjekter og har et godt nettverk av underleverandører. Vi gleder oss over å ha en stor portefølje å referere til.

En stor glede for oss er å oppfylle oppdragsgivernes krav og ønsker, og at de blir fornøyde med resultatet.

Til slutt kan vi si: ”Det ligger i navnet – Drømmehagen”.

Ta deg gjerne en titt rundt om på drommehagen.no.

Vennlig hilsen

Stian og Linas